Rijschool hoog slagingspercentage

Rijschool hoog slagingspercentage

hoog slagingspercentage

Rijschool Randweg leidt jaarlijks honderden mensen op voor hun rijbewijs en heeft als een van de weinige rijscholen in Haarlem en omgeving een hoog slagingspercentage. Uit eigen onderzoek van Rijschool Randweg is gebleken dat maar liefst 80% van de leerlingen slagen voor hun een rijbewijs.

Landelijk gemiddelde slagingspercentage rijbewijs

Rijschool Randweg is als rijschool in Haarlem dé rijschool bij uitstek waar je met professionele en kwalitatieve service en lesprogramma’s op maat zo snel mogelijk of zelfs in één keer rijbewijs eigenaar bent. De kans om de eerste keer te slagen voor het praktijkexamen van rijbewijs is over geheel Nederland gemeten ongeveer 52 procent. Als autorijschool in Haarlem zit het slagingspercentage zelfs op 53%, waar Amsterdam of Rotterdam zit op respectievelijk 43% en 38%. Autorijscholen in Haarlem hebben dit onder meer te danken aan hun goede begeleiding en kwalitatieve lesprogramma’s.

Rijschool Randweg onderscheidt zich echter van andere rijscholen in Haarlem door service op maat te bieden en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling voorop te stellen. Als goedkope rijschool is het belangrijk om kwaliteit te bieden en dat maakt Rijschool Randweg waar door rijbewijs tarieven op maat te bieden en laag te houden. Vraag nu een proefles aan om te kijken of je in aanmerking komt voor één de lesprogramma’s bij Rijschool Randweg!

Hoog slagingspercentage

Rijschool Randweg in Haarlem heeft een hoog slagingspercentage van maar liefst 80 procent. Een hoger slagingspercentage is haast niet te behalen. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen een rijopleiding aan te bieden die echt bij hun past. Wij zullen je dan ook nooit aanbevelen om een pakket te kiezen waarin minder rijlessen inbegrepen zitten dan dat wij jou aanbevelen. Blijkt het uiteindelijk toch dat je wat minder rijlessen nodig hebt dan verrekenen we dit uiteraard in de prijs. Rijschool Randweg in Haarlem heeft het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen in Haarlem en omliggende steden. Bij onze rijschool krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur in een vaste, rookvrije lesauto. Dit zorgt ervoor dat je de auto goed onder de knie krijgt en je een vertrouwd gevoel achter het stuur creëert. Al vele tevreden, geslaagde leerlingen zijn je voor gegaan. Maar liefst 80 procent van onze leerlingen slaagt door onze uitstekende lesmethode in wel een keer! Wil je snel je rijbewijs halen? Dan is rijschool Randweg is Haarlem het ideale adres voor jou!

Maak kennis met ons hoge slagingspercentage

Maak snel kennis met de kwaliteit van Rijschool Randweg in Haarlem, vraag een proefles aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij leveren een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In vergelijking met andere rijscholen zijn onze rijlessen erg goedkoop, maar daar tegenover staat ook nog een 80% slagingskans! Een betere rijschool in de buurt zul je dus niet zo snel vinden. Via het onderstaand formulier kun je makkelijk en snel een proefles bij ons aanvragen, wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Een moment geduld aub.
Theorie-examen
Tussentijdse toets
Praktijkexamen

Stel je vraag via WhatsApp

Telefonisch contact? Bel nu 023 – 62 00 111
whatsapp

WordPress Video Lightbox