Rijschool Beverwijk

Autorijschool Beverwijk

Rijschool Beverwijk is de ideale rijschool wanneer je voordelig, snel en op een leuke manier je rijbewijs wilt halen. Bij Rijschool Beverwijk krijg je altijd les van een vakbekwame flexibele instructeur en altijd in dezelfde lesauto. Je kunt bij Rijschool Beverwijk kiezen om te lessen in een schakelauto of in een automaat. Bovendien bieden wij nu ook spoedopleidingen aan, zo kun je nu je rijbewijs in 10 dagen halen. Ook kun je natuurlijk je rijbewijs halen op de meest voorkomende manier door 1 of 2 keren te lessen in de week. Bij het volgen van een spoedcursus raden we je wel aan om eerst een proefles te volgen om te kijken of een spoedcursus wel wat voor jouw is.

Dé rijschool van Beverwijk en omstreken

Rijschool Beverwijk heeft een heel hoog slagingspercentage, eentje van maar liefst 80%. Zakken voor je praktijkexamen is dus eigenlijk haast onmogelijk bij Rijschool Beverwijk. Je kunt er bij ons voor kiezen om je rijopleiding in 10 dagen te volgen door middel van een spoedcursus, maar je kunt ook zoals meeste leerlingen een normale rijopleiding volgen waarbij je 1 a 2 keer per week lest. Rijschool Beverwijk vindt het geven van kwalitatief zeer goede rijlessen erg belangrijk, wij doen er dan ook alles aan om jou een een professionele, maar ook gezellige manier op te leiden tot een zelfverzekerde verkeersdeelnemer.

De beste begeleiding

Bij Rijschool Beverwijk worden de rijlessen gegeven in een nieuwe, rookvrije, goed onderhouden lesauto. Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur, zodat je goed kan wennen aan de auto en een vertrouwd gevoel opbouwt. Goed en leuk leren autorijden doe je bij Rijschool Beverwijk. De leukste rijschool van Beverwijk en omstreken.

Vraag een proefles aan!

Ook om een beter beeld te krijgen van Rijschool Beverwijk raden we je aan om een proefles te volgen. Deze is geheel vrijblijvend en kost maar €19,95. Gedurende de proefles wordt de basis van het autorijden uitgelegd en hoe wij te werk gaan, natuurlijk zul je tijdens de proefles bij Rijschool Beverwijk zelf ook even gaan rijden, zo kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben voor het halen van je rijbewijs. Rijschool Beverwijk lest in Beverwijk en in Haarlem, en past de rijlessen aan naar jou wensen en situatie. Wil je weten hoe het is om je rijopleiding bij Rijschool Beverwijk te volgen? Vraag dan snel een vrijblijvende proefles aan en ervaar het zelf. Je kunt via deze link: proefles aanvragen heel simpel en snel een proefles aanvragen! Wij helpen je graag verder op weg!

Informatie aanvragen

Een moment geduld aub.
Theorie-examen
Tussentijdse toets
Praktijkexamen

Stel je vraag via WhatsApp

Telefonisch contact? Bel nu 023 – 62 00 111
whatsapp

WordPress Video Lightbox